Design a site like this with WordPress.com
Započnite

UČENICI

Dino Allaei – “Volim se baviti svim sportovima, osobito mi je drago plivanje koje sam trenirao dugo godina. Volim biti okružen s ljudima koji imaju smisao za humor, šalu i avanture. Ne bavim se nikakvim umjetničkim aktivnostima, no volio bih probati svirati klavir, iako mislim da nisam talentiran za to.  U slobodno vrijeme programiram i pohađam online tečajeve vezane za programiranje i programske jezike. Volim slušati pop i rock glazbu i gledate akcijske i komedijske filmove. Volio bih u životu postati vrhunski programer na svjetskim razinama. Htio bih naučiti kako neke određene elektroničke stvari rade u svijetu. Planiram upisati Tehničku školu Ruđera Boškovića.”
Mia Bader – “Bavim se plesom, obožavam muziku i umjetnost, u budućnosti bih se htjela baviti sa životinjama (možda volontirati) i upisati fakultet izvan Hrvatske, htjela bit se profesionalno baviti plesom te upisati dobru srednju školu, imam dva psa, zamorca i ribice. Najdraža hrana su mi špageti i torta od sira. Najdraži glumci su mi Rudy Pankow i Louis Partridge. Najviše volim stranu muziku( Maluma, Chris Brown i Calvin Harris). U velikom sjećanju će mi ostati društvo, zezanja pod nastavom, naši izlasci i putovanja.” 
Katarina Baković – “Bavim se sinkroniziranim plivanjem, volim slikati i htjela bih svirati bubnjeve i električnu gitaru, volim ići sa frendicama iz razreda na trg, imam mlađeg brata, najdraže jelo su mi ćevapi (naravno uz kajmak i luk i ajvar), kada bih imala sve novce svijeta dio bih podijelila siromašnima, kupila bih si gitaru i bubnjeve i do kraja života bih putovala oko svijeta, nadam se da ću upisat Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga. Jednom se profesorica iz njemačkog naljutila na mene i rekla mi je da ne pratim na satu, a ja sam joj rekla da pratim, onda mi je rekla: “Ajde mi onda iskonjugiraj nepravilni glagol essen, ako to napraviš točno dobijrš 5” (to je rekla samouvjereno kao da neću dobit 5), jajoj to izkonjugirala i kaže ona:”Ček, sad ti stvarno moram dati 5?” i dala mi je 5 . U budućnosti bih htjela biti doktorica, sudac na olimpijskim igrama u sinkroniziranom plivanju ili profesionalna plivačica. Jedni od dražih glumaca su mi Heath Ledger, Matthew McConaughey, Jim Carrey, Sylvester Stallone, od pjevača su mi dobri Alice Cooper, Damiano David (grupa Maneskin). Volim hrvatske bendove 80ih (Prljavce, Bijelo dugme, Hladno Pivo, Parni Valjak).”   
Petar Barać – “Treniram tenis i idem na izvanškolske tečaje engleskog jezika. Uglavnom slušam glazbu na radiju. Želim upisati Prvu privatnu gimnaziju. Nemam puno hobija osim proučavanja povijesti i gledanja televizije. Nemam najdražeg glumca, filma ili žanra filma.”   
 Dali Bosiočić – “Bavim se calisthenicsom i košarkom. Volim svirati klavir ponekad, uređujem videozapise, volim kemiju, išao sam na tečaje gitare i nastup, natjecanje iz informatike. Volim galzbu iz filmova i elektroničku. Upisat ću Ruđer ili Vladimir Prelog. Volim jesti sve. Najdraži glumac mi je Elijah Wood, u budućnosti bih htio biti poljoprivrednik ili uređivač videozapisa.”   
Dora Cesar – “Trenirala sam ples do prije godinu dana, a sada… većinu vremena gledam Netflix i ponekad ako mi se da odem van s prijateljicama (to je rijetkost). Volim čitati i slušati muziku. Voljela bih upisati XVI. ili II. Gimnaziju, a buduću karijeru još nisam smislila. Iskreno mislila sam da sam je vjerojatno promijenila 20 puta. Najdraža glumica mi je Elizabeth Olsen, a najdraže serije su mi WandaVision (ona je tamo glumila) i The 100.”   
Jakov Čerti – “Bavim se uređivanjem audio i video oblika u svojem slobodnom vremenu. Često se vozim s biciklom u Maksimiru sa prijateljima. U 1. i 2. razredu sam se bavio Taekwondo-om. Želio ih završiti srednju školu Medijskog tehničara. Kad bih imao mnogo novca uložio bih u “business” da imam više novaca pa tek onda podijelio svima ravnopravno. Volio bih osnovati svoju online-stanicu za kupovinu potrepštinama. ”  
Paola Đorđević – “Bavim se nogometom, volim slušati glazbu, gledati filmove i serije te družiti se s prijateljima. Imam mlađeg brata, želim proputovati svijet, a najviše bih htjela ići u Barcelonu. Htjela bih upisati XVI. gimnaziju, ali još nemam ideju čime ću se baviti u budućnosti. Najljepše žensko ime mi je Lina, htjela bih nabaviti psa, najviše volim gledati akcijske i kriminalističke filmove, najdraži glumac mi je Chris Hemsworth, a najdraži bend NEFFEX. Veliki sam fan Marvela, najdraži film mi je Thor: the Dark World, a najdraža serija Agents of S.H.I.E.L.D. “
Klara Glavić – “Treniram odbojku i tenis. “
Salvatore Leonardo Grbeši – “Planiram otići i završiti srednju školu, želim imati što više slobodnog vremena.”
Petra Grilec – “Idem u glazbenu školu, osvojila sam drugu nagradu na školskom natjecanju u glazbenoj školi. Uz klavir sviram klarinet. U šestom razredu trenirala sam košarku. Planiram upisati opću gimnaziju. Volim jesti rižoto. Slušam većinom pop glazbu, naše izvođače. Volim vožnju biciklom. ” 
Franka Jović – “Imam psa (zove se Filu), treniram gimnastiku, u budućnosti ne želim živjeti u Hrvatskoj, imala sam dvije papige (Luce i Srećka).” 
Iva Juras – “U slobodno vrijeme bavim se tenisom, druženjem s prijateljima, pjevanjem, slušanjem glazbe tj. Svega što me u tom trenutku čini sretnom… Planiram upisati srednju Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga i nadam se da ću upasti. U budućnosti bih se htjela baviti s više toga (bar je takav moj plan trenutno). Zanima me menadžment, pravo, medicina, marketing, političke nauke, ekonomija… Trenutno se bavim tim pitanjima pa zato imam spremne odgovore. Baš me zanima što ću jednog dana izabrati, ali se moram još malo strpiti. Najveća želja koju bih htjela ostvarit kada odrastem je putovanje po svijetu s prijateljima. Najdraže jelo su mi kozice s tjesteninom. Htjela bih naučiti što više jezika i što više aktivnosti koje su povezane s kreativom. Sjećat ću se puno toga kada odem iz škole, a najveća uspomena će mi biti prijateljstva koja sam stekla kroz ovih osam godina. Da imam sve pare svijeta vjerovatno bi samo putovala i probavala svu moguću hranu na svijetu (dobro možda ne baš svu)…”   
Karlapetra Loborec – “Imam psa koji se zove Bleki i zeca koji se zove Kora. Volim jesti slatko, najdraže jelo mi je špinat faširanci i pire. U slobodno vrijeme gledam tv i spavam. Nemam najdraži bend niti najdražeg pjevača. U budućnosti bi htjela biti zoolog.  Htjela bi naučiti znakovni jezik kako bi se mogla sporazumijevati sa nijemima. Kada bih imala sve novce ovog svijeta dio bi podijelila u sirotišta i bolnice za djecu, dio bi spremila u banku.”   
Neo Magušić- “Volim i treniram nogomet. Također volim izlaziti van sa prijateljima i volio bih završiti Sportsku gimnaziju i fakultet. Htio bi se baviti sportskim menadžmentom.”
Roko Marković – “Volim i treniram košarku, volim  računalne igrice. Želio bih završiti srednju školu Ruđer Bošković. Htio bih završiti STEM fakultet. Volim izlaziti s prijateljima. Želim se baviti košarkom i biti poznati košarkaš u NBA-u. Htio bih igrati za Golden State Warriorse.” 
Jelena Mijić – “Treniram karate, volim putovanja, razna događanja, u slobodno vrijeme volim slušati muziku.  Voljela bi imati kućnog ljubimca i veliku kuću. Nemam najdraže jelo (sve volim). U budućnosti bih htjela biti zubotehničarka ili fizioterapeutkinja. Nemam najdraže glumce ni pjevače. Kad bih imala sve novce ovog svijeta dio bi dala siromašnima i beskućnicima i dio bi stavila u banku pa su kupila kuću s velikim dvorištem.”
Nina Perkov – Gredičak – “Volim putovati i isprobavati nove stvari. U slobodno vrijeme idem van, slušam muziku, gledam filmove. Najdraži bend mi je BTS, a najdraži glumac mi je Chris Evans, najviše volim akcijske, SF i kriminalističke filmove. Imam psa po imenu Ira. Nemam baš puno prijatelja ali ovo malo što ih imama mi je dovoljno😊.”
Damjan Prpić – “Volim igrati video igre. Imam kućnog ljubimca. Volim se družiti sa prijateljima i volio bih ići u srednju školu za vodoinstalatera.”  
Nika Stipančić – “Imam psa koji se zove Ditto, jašem konje i svoje slobodno vrijeme provodim gledajući Netflix… Također obožavam slušati glazbu te crtati, pjevati i plesati. Najdraži mi je hobij igrati se sa svojim psom. Moji snovi za bližu budućnosti bi bili da završim Prirodoslovnu školu Vladimir Prelog sa što boljim ostvarenim uspjesima(naravno ako upadnem), a jednog dana bih htjela postati psihologica. Volim izlaziti van sa svojom ekipicom. Nadam se da ću imati što veće uspjehe u jahanju… “
Gabrijela Šečić – “Volim igrati video igre, igrati badminton, također volim slušati glazbu, volim putovati… ” 
%d blogeri kao ovaj: